Lloguer de material

Track DigiMèdia ofereix la possibilitat de llogar material de so, d'il·luminació i de vídeo. Tota una llarga llista de productes de qualitat al seu servei. Poden llogar el material per dies, setmanes o mesos, i sempre s'entrega en un estat impecable. Oferim dues possibilitats recollir-ho a les oficines de l'empresa o portem el material al lloc on desitgin i sempre oferint assessorament al client.


Realització d'esdeveniments

Track DigiMèdia ofereix un servei integral d'il·luminació i sonorització de tot tipus d'espectacles. Per tal que l'esdeveniment es desenvolupi en òptimes condicions, assessorem als nostres clients alhora de preparar un espectacle.


Unitat mòbil

Track DigiMèdia compta amb una Unitat Mòbil que permet realitzar qualsevol tipus d'esdeveniments, ja siguin socials, culturals o esportius. La Unitat Mòbil permet una sonorització òptima dels espectacles i està dotada amb material de primer nivell.


Producció audiovisual

Track DigiMèdia disposa de dos estudis de gravació. D'aquesta manera, ofereix la possibilitat als seus clients d'enregistrar productes audiovisuals. Un servei que compta amb l'assessorament de tècnics especialitzats en la gravació d'anuncis, reportatges i documentals.